Safari

Safari voor Mac

Safari: browsen à la Apple

Het gratis Safari is Apple's eigen gebruiksvriendelijke webverkenner. De Mac staat bekend om haar intuïtieve en mooie design, hetgeen je terug ziet in deze strakke en functionele browser.Wat opvalt aan Safari is het mooie startscherm, met...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Grafisch aantrekkelijk
  • Ondersteunt webtaal HTML5

TEGEN

  • Minder uitbreidbaar dan concurrenten

Uitmuntend
8

Het gratis Safari is Apple's eigen gebruiksvriendelijke webverkenner. De Mac staat bekend om haar intuïtieve en mooie design, hetgeen je terug ziet in deze strakke en functionele browser.

Wat opvalt aan Safari is het mooie startscherm, met miniatuurweergaven van je meest bezochte sites. Het is een simpel, maar slim idee dat je ook terug ziet in Chrome, de browser van Google. Ook heeft Safari een design hoogstandje dat we al kennen van de iPod;'Cover Flow', waarmee je door dezelfde miniatuurweergaven bladert.

Bookmarks toevoegen is een kwestie van slepen of klikken. Maak je de overstap naar Safari, dan importeer je gemakkelijk je bookmarks vanuit de concurrerende browser Firefox. Om nog iets verder te gaan met het beheren van bladwijzers raden we je de uitstekende extensie Xmarks aan. En dan nog een aardigheidje: Safari heeft de zogenaamde 'porno-knop' aan boord. Schakel je deze in, dan je surf je anoniem en houdt de browser je geschiedenis niet bij.

Safari biedt een heerlijke browser, maar ben je een fan van makkelijk 'uitbreidbare' webverkenners, dan zijn Mozilla's Firefox of Google's Chrome wellicht een betere keuze.

Meeste downloads Browsers voor mac

Safari

Download

Safari 8.0.6

Beoordelingen about Safari

Promotie×